Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


Άνετη επικράτηση του ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡ. με 3-0 στο κατάμεστο γήπεδο ΑΓΕΤ της Χαραυγής.
Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανής.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΣΤΕΡΑ.Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας,οι παίχτες πίεζαν απο ψηλά την μπάλα,μη δίνοντας χώρο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΡ.  για ευκαιρίες.Εκεί γύρω στο 16’ ο Σωτήραλης με ένα απίστευτο “βολ πλανέ” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ γνωρίζοντας την αποθέωση απο τους οπαδούς μας για το υπέροχο γκολ που σημείωσε.Η συνέχεια ήταν εξίσου η ίδια.Στο 35’ ύστερα από κόρνερ του Περεντή ο Γραμμάτος σημείωσε το δεύτερο γκολ του ΑΣΤΕΡΑ με πολύ όμορφη κεφαλιά διαμορφώνοντας έτσι το 2-0 με το οποίο σκορ έληξε και το πρώτο ημίχρονο.
 
Στο δεύτερο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και δεν άργησε να έρθει το γκολ.Στο 55’ ο “άτυχος” ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ Μουρελάτος με κεφαλιά απο κοντά διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ της ομάδας μας και έδωσε τέλος σε όποια ελπίδα κι αν είχαν οι φιλοξενούμενοι.Το τελικό 3-0 βρίσκει τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ μόνο πρώτο στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 6 αγωνιστικές.
 
Να σημειώσουμε ότι ο μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο Μουρελάτος ο οποίος τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή για να  μεταφερθεί στο νοσοκομείο.Εμείς του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας ξανά. 
 
Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητή μας Λεωνίδα Καλλίμαχο για την επιτυχία της ομάδα μας ο οποίος φάνηκε "διαβασμένος" στο παιχνίδι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡ. και δεν τους άφησε πολλά περιθώρια στον τρόπο παιχνιδιού τους.
Τέλος,πολλα συγχαρητήρια στο υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε κοντά μας και δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να μας υποστηρίζει.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σας χρειάζεται...ο ΑΣΤΕΡΑΣ σας ευχαριστεί.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μόνοι μας και όλοι τους....!!!!

     Για την 5η αγωνιστική της Γ Πειραιά η ομάδα μας σήμερα έπαιζε στη Νίκαια απέναντι στην ΑΝΩ Νεάπολης. Με νίκη θα ήμασταν μόνοι πρώτοι στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδας μας καθώς νωρίς νωρίς προηγηθήκαμε με απευθείας χτύπημα φάουλ του Νικολακάκου. Και καθώς όπως όλα έδειχναν θα τελείωνε ήρεμα το 1ο ημίχρονο ήρθε ξαφνικά ο επόπτης για να κάνει το ματς ροντέο.

Σε μια ανύποπτη φάση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε ένα λάθος σφύριγμα του βοηθού διαιτητή ο Αμανατίδης του είπε ότι είναι άσχετος... Ο βοηθός πήγε στον ρέφερι και του είπε ότι ο Αμανατίδης τον αποκάλεσε... μπουρδέλο και έτσι ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Και αμέσως έληξε το ημίχρονο.

Και εκεί έγινε το πιο απίθανο. Οι διαιτητές δεν βγήκαν ποτέ για το δεύτερο ημίχρονο και... κάλεσαν την Αστυνομία για άγνωστους λόγους. Ύστερα από αναμονή 45 λεπτών μας ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά δίχως λόγο και αφορμή.

Όλα αυτά δείχνουν ότι πολεμάνε την ομάδα μας επειδή έχει κάνει μια εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμη για την άνοδο. 

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι, ότι και αν κάνουν ο Αστέρας δε πεθαίνει. Ότι και να κάνουν θα μας βρουν μπροστά τους

Όσον αφορά τα γεγονότα εμείς θα απαντήσουμε με κάθε νόμιμο και θεμιτό τρόπο.

Υ.Γ. Να σημειώσουμε ότι η κάμερα του αγώνα έχει καταγράψει το σκηνικό με τον Αμανατίδη και τον Βοηθό διαιτητή......!!!!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΕΙΧΕ...ΑΓΡΙΑΝΙΤΗ!!!


Είχε...Σταμάτη Αγριανίτη ο ΑΣΤΕΡΑΣ ο οποίος "κέρασε" (λόγω της γιορτής του προχθές) την ομάδα της ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ με 3 προσωπικά του γκολ.
 
Μεγάλη νίκη επί της ομάδας της ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ πέτυχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ με σκορ 4-3 στο γήπεδο της ΑΓΕΤ στη Χαραυγή με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι παίχτες του Καλλίμαχου μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι για την νίκη και τα κατάφεραν.
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες μας έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες και το 2-0 ήταν πλασματικό.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ένα γκολ απο την ΑΡΜΕΝΙΚΗ ήταν αρκετό για να ξυπνήσει τους παίχτες μας και εύκολα να διαμορφώσουν το 4-1.Σε ένα διάστημα χαλάρωσης δεχτήκαμε 2 γκολ με αποτέλεσμα το τελικό 4-3.
 
Σε μεγάλη μέρα είχε τον Σταμάτη Αγριανίτη ο οποίος με χατ-τρικ βοήθησε τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου.
Για την ιστορία το 4ο γκολ της ομάδας μας το σημείωσε ο Βασιλικός με κεφαλιά.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες και στον προπονητή μας Λεωνίδα Καλλίμαχο.