Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ομάδα για μεγάλα πράγματα...


Όσο περνάει ο καιρός και παρά τις συνεχείς ελλείψεις που έχουμε η ομάδα δείχνει πως είναι για μεγάλα πράγματα και ότι η άνοδος εύκολα η δύσκολα θα έρθει.

Σήμερα έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η ομάδα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και ανα διαστήματα στο πρώτο έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο... Με φοβερή κυκλοφορία της μπάλας, η μπάλα έσπαγε δεξιά-αριστερά και όποτε φτάναμε έξω από τη περιοχή τους οι φάσεις μύριζαν γκολ.

Δυστυχώς το σκορ έληξε 2-2 αντί για 0-3 καθώς η αντίπαλη ομάδα σε όλο το ματς έκανε δυο σουτ και έβαλε δυο γκολ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Α.Σ.Αστέρας Κερατσινίου και τον Προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Καλλίμαχο  για την πολύ καλή εμφάνιση στο Γήπεδο του Πανφαληρικού....

Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που ήρθε. 

Επίσης Συγχαρητήρια και στην άψογη διαιτησία.
Για την γηπεδούχο ομάδα το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι το γήπεδο ήταν σε τραγική κατάσταση όπως επίσης και τα αποδυτήρια που ήταν σάπια... Στις τουαλέτες για να μπεις ήθελες μάσκα οξυγόνου και δεν είχε και νερό για να κάνουν οι παίχτες μπάνιο...Τραγικοί απλά.....
 Ακολουθεί η δήλωση του Προπονητή:
 "Με πολλές ελλείψης αποδείξαμε ότι όλο το ροστερ είναι ικανό να παίξει... Το αποτέλεσμα μας αδικεί σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο παλέψαμε και δείξαμε ότι είμαστε το αφεντικό του παιχνιδιού με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας... Συγχαρητήρια στα παιδιά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου