Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Εκρηκτικός Αστέρας. 1-4 πέρασε και από την έδρα των Φιλάθλων

Με μια άκρως επαγγελματική αλλά και άνετη νίκη πέρασε ο Αστέρας το εμπόδιο των Φιλάθλων από την έδρα τους με φοβερή μπάλα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η οποία είχε ως φυσική συνέπεια το  επιβλητικό σκορ 1-4.

Το σκορ άνοιξε στο 25 ο Νίκανδρος με πέναλτι, στο 58 ο Δαούτης έκανε το 2-0 με κεφαλιά, στο 68 με φανταστικό τελείωμα του Αμανατίδη έγινε το 3-0 και στο 77 ο Γούτης έκανε το 4-0 με κεφαλιά. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να κάνουν το 1-4 στο 79 όταν όλα είχαν κριθεί.

Οι φίλαθλοι έπαιζαν από το 25 με 10 παίκτες λόγο  πεντακάθαρης αποβολής του Κυλίτη.

Εξαιρετικός ο Διαιτητής Αναστασίου.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Όρθιος στο Ικόνιο ο Αστέρας Κερατσινίου. 1-1 με την ομάδα του Ικονίου

Σ' ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο του Ικονίου η ομάδα μας με αντίπαλο το Ικόνιο ήρθαν 1-1, σ' ένα ματς με τις εντυπώσεις να κλέβουν οι δυο τερματοφύλακες οι οποίοι πραγματοποίησαν τεράστιες αποκρούσεις.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με ένα απίστευτο σουτ του Παύλου Δαούτη έξω από τη μικρή περιοχή. Το Ικόνιο ισοφάρισε στο 84ο λεπτό.

Ήταν ένα παιχνίδι-φωτιά με αλλεπάλληλες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες αλλά όπως είπαμε και πριν, χάρις στους δυο τερματοφύλακες το σκορ παρέμεινε 1-1. 

Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα του Ικονίου για την άψογη φιλοξενία τους και στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κωνστανόπουλο για το ρεσιτάλ διαιτησίας!!!

Απόλυτα δίκαιο το 1-1.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιάννης Κωνσταντάρας νέος Γενικός Αρχηγός της Ομάδας μας

Η Διοίκηση του Αστέρα Κερατσινίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Διοικητική μεταγραφή του πολύπειρου Γιάννη Κωνσταντάρα στο νευραλγικό πόστο του Γενικού Αρχηγού!!!

Καλώς ήρθες Γιάννη στην οικογένεια του Αστέρα και Καλή Επιτυχία στο έργο σου!!!