Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση του Αστέρα Κερατσινίου για τον τραυματισμό του Πάρη Τσάγαρη και ενόψει του παιχνιδιού με την Νίκαια

Την Δευτέρα χειρουργήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πάρης Τσάγαρης, στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου από τον γιατρό Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο .  Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Κερατσινίου (Διοίκηση - προπονητικό τιμ - παίκτες) είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει στις 13 Απριλίου στην κοσμική ταβέρνα "Μαγγίνας" εκδήλωση και όλα τα έσοδα  θα διατεθούν στον άτυχο ποδοσφαιριστή μας.

Εμείς κάναμε υπομονή μια βδομάδα και περιμέναμε το αυτονόητο. Ένα τηλέφωνο από την ομάδα  του Προφήτη Ηλία στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού fair-play. Προς μεγάλη μας λύπη δεν έγινε ποτέ αυτό. Προφανώς αυτή την αντίληψη έχουν και έτσι λειτουργούν.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Προφήτη Ηλία να παίξει με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο και στα υπόλοιπα παιχνίδια του Champions League.

Η ομάδα μας πλέον όλη την εβδομάδα ετοιμάζεται για τον δύσκολο αγώνα με την παντοδύναμη Νίκαια στο πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς.

Οι ¨ΜΠΛΕ" του Κωνσταντίνου Λαμπαδάριου αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Εκτός του Πάρη Τσάγαρη αμφίβολοι είναι ο Γιάννης Μανώλης (στρατιωτικό), Γιώργος Κουκουνάκης, Ιούλιος Λαμπρινάτος, Γιώργος Καμπιτζόπουλος και Θεολόγος Ρινιώτης.

Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να αντεπεξέλθει απέναντι στη παντοδύναμη ομάδα της Νίκαιας.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία  στη δύσκολη και τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και χωρίς τραυματισμούς.

ΜΟΝΟ ΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου